INDIBA Activ

Amb més de 35 anys al mercat i una gran quantitat d’investigacions científiques i estudis clínics que donen suport l’ús dels dispositius, INDIBA® és líder mundial en tecnologia de radiofreqüència. Els estudis han mostrat que per aconseguir els millors resultats cal treballar a una freqüència de 448 kHz.

La radiofreqüència és part de l’espectre electromagnètic. El 1983 es van començar a investigar les corrents electromagnètiques de radiofreqüència en aplicacions terapèutiques i es va llançar el primer dispositiu, que ara es diu INDIBA. En etapes anteriors va ser TEC, TECAR o tecarteràpia. Aquesta paraula no és realment precisa, de manera que avui dia la definició que s’utilitza a la comunitat científica és CRET (Capacitive Resistive Electric Transfer; Transferència elèctrica resistiva capacitiva) o CRMRF (Capacitive Resistive Monopolar Ràdio Frequency; Ràdio Freqüència Monopolar capacitiva resistiva).

Des d’aquest primer dispositiu, INDIBA ha desenvolupat la seva tecnologia al voltant de 0,5 MHz i ha definit el lliurament de la radiofreqüència específica a 448 kHz, atès que és la freqüència òptima segons les proves d’evidència i la comparació de freqüències en aquest rang.

Funcionament

Com funciona el tractament de radiofreqüència de INDIBA Activ:

Els sistemes INDIBA generen un circuit elèctric tancat amb una freqüència precisa de 448 kHz per aconseguir una bioestimulació amb o sense efecte tèrmic. En les investigacions publicades, s’ha demostrat que es produeix un efecte positiu en augmentar el flux sanguini profundament (Kumaran i Watson 2017) i per tant, s’augmenten l’oxigen i els nutrients. En estudis pel que fa a biologia molecular, s’ha evidenciat que INDIBA Activ estimula la proliferació de cèl·lules mare i la seva diferenciació (Hernandez-Bule et a l’2014, b).

Avantatges

Els tractaments ajuden a:

 • Millorar el dolor
 • Controlar la inflamació
 • Accelerar la cicatrizació
 • Millorar la mobilització
 • Permet una reparació més ràpida del teixit

Tractaments efectius per a una varietat de trastorns musculoesquelètics que inclouen:

 • Tendinopaties
 • Dolor lumbar
 • Dolor cervical
 • Artrosi
 • Esquinços
 • Fractures
 • Bursitis
 • Trencaments musculars
 • Hematomes

Com es pot utilitzar?

L’ objectiu d’utilitzar INDIBA® és millorar els resultats de cada tractament combinant la teràpia manual amb la tecnologia INDIBA®. La combinació d’aquestes dues grans eines estimularà la reparació del teixit, accelerarà la recuperació de les lesions i podrà disminuir el dolor des de la primera sessió; reduint la inflamació al mateix temps.

La combinació de teràpia manual, exercici i INDIBA® donarà resultats incomparables tant per una lesió aguda com un trencament de fibres, com en una lesió crònica com una lumbàlgia.

La tecnologia INDIBA Activ és altament recomanada per fisioterapeutes especialistes en sòl pelvià per a tractaments tant en homes com en dones. S’aconsegueixen grans resultats en els tractaments després del part, en el dolor pelvià i en la incontinència.

FisioCorporal

Clínica de fisioteràpia i osteopatia experts en traumatologia, esport i biomecànica del ciclisme.

INDIBA
PHYSIUM

Segueix-nos

InstagramFacebookTwitter

Política de privacitatAvís legal
Copyright © 2020 FisioCorporal

Contacta

Plaça Sant Fortià, 9
08570 Torelló, Barcelona
Tel.  93 850 52 61
Mòb. 640 718 179

FisioCorporal

Clínica de fisioteràpia i osteopatia experts en traumatologia, esport i biomecànica del ciclisme.

INDIBA
PHYSIUM

Segueix-nos

InstagramFacebookTwitter

Contacta

Plaça Sant Fortià, 9
08570 Torelló, Barcelona
Tel.  93 850 52 61
Mòb. 640 718 179